sessies

Dit is voor JOU. Of je nu kiest voor De-armouring, of Empowerment, Het vuur van binnen, of Healing Shibari, alles is om jouw van dienst te zijn. Of het nu een les is, een ervaring, of iets is dat voor jou persoonlijk is ontworpen, het is een veilige ruimte om te rusten, of om je angsten onder ogen te zien, of om iets totaal nieuws te ervaren. Een begeleidende hand die is afgestemd op al jouw behoeften, waar je ook bent op jouw reis.

What My Clients Say About Me

Sensitief, met diepe aandacht en een open hart heb ik Marco mogen ontvangen. Zijn gedragen kracht geeft een vertrouwen en bedding om je te helpen nog verder in de overgave te gaan. Zijn zachtheid laat nog meer smelten en stromen. De-armouring is een kunst. En Marco verstaat en spreekt deze taal vloeiend. Wat hij in mij mocht uitnodigen krijgt zonder twijfel mijn volle JA. En deze ja spreek ik uit met een diepe stem, gezakt in mijn kracht, open in mijn stroom van levensenergie. Dank Marco!
Mijn lieve kleine innerlijke meisje, ja je mag hier zijn.Ik hoor je ik zie je en ik blijf om naar je te luisteren. Hoeveel moet ik je beschermen ? Wat moet er gebeuren om jou genoeg veiligheid te geven zodat je naar buiten komt, kan ik dat wel aan? Ja hoor ik mezelf zeggen liefdevol uitnodigend en voorzichtig laat ik je naar buiten komen Mijn lijf schreeuwt en schiet in de verdediging, dan is daar een helpende hand liefdevol, zacht, warm ik hoef het niet alleen te doen. en dan onstaat er langzaam ruimte, om mezelf weer te voelen, dat ik ok ben als ik huil als ik vlucht als ik vecht en voor mijzelf opkom, als ik mezelf toesta om vrouw te zijn om vrij te zijn ja om mij te zijn. Zuiver liefdevol en helend was de sessie die ik van je heb mogen ontvangen, Dankjewel Marco voor je warme veilige bedding en steun naar de vrouwelijkheid in mijzelf
nynke
Bij Marco voelde me ik als vrouw en vertrouwde handen. Hij creëert een veilige omgeving, voelt zuiver en is precies waar hij nodig is. Zowel in woorden als fysiek navigeerde hij me dieper in mijzelf. Hij werkt afgestemd en vanuit liefde. De sessie heeft me een heel mooi inzicht opgeleverd. Ik kon voor het eerst echt de pijn voelen van een emotioneel niet beschikbare vader. Dat deel is nu gezien en nu kan de heling beginnen. Dankjewel Marco
Mirjam
life, sex & pleasure coach
Totaal onbekend was ik met de-armouring tot ik op de site van Marco terecht kwam. Ik voelde meteen dat dit voor mij bestemd was, ik had geen enkele twijfel maar vond het wel spannend. Bij Marco voelde ik mij meteen vertrouwd en veilig. Hij geeft rust, vertrouwen,aandacht en respect. Eindelijk kon ik mij openstellen voor mijn kwetsbare ik, de verstopte emoties en andere blokkades. Wat een sessie bij mij teweeg bracht vond ik overweldigend zoveel gevoel, pijn en emoties. Na een sessie voel ik mij vrij, licht, gesterkt, en nieuwschierig naar wat er nog meer op mijn pad gaat komen, ik kan het aan! Uitkijkend naar de volgende sessie, om los te kunnen laten en mijzelf weer te kunnen voelen en ontdekken. Bedankt Marco, voor je vertrouwen en dat je op mijn pad bent gekomen!
Lisetta