LOGO SENSE6f

wat is De-armouring freedom through expression

Heb je geen contact met je lichaam, vind je het moeilijk om je emoties te uiten of om te luisteren naar je hart? Wil je een diepere connectie maken met jezelf, vrij van patronen en belemmeringen die je ervan weerhouden om je authentieke zelf te zijn. Verlang je naar een zacht open sensitief lichaam, vrij van spanning en blokkades. Dan kan een De-armouring sessie iets voor jou zijn.

De-armouring werkt niet alleen op het fysieke niveau, maar ook op mentaal, emotioneel, energetisch, en spiritueel vlak. Aan de grondslag ligt dat ons lichaam armour (schild of pantser) opslaat in spieren, huidweefsel en organen met als gevolg fysieke en existentiële pijn.

We creëren armour door negatieve gedachten die ons afscheiden van onze volle potentie, blokkades in ons energie lichaam maken ons moe lusteloos en niet verbonden.We vormen emotioneel armour waardoor ons hart op slot gaat en we niet in staat zijn om een verbinding aan te gaan, vaak denken we ik blijf wel in mijn veilige bubbel waar niks me kan raken dan heb ik ook geen pijn, maar uiteindelijk is dat geen manier van leven zo afgesneden van connectie.

Wanneer we de-armouring toepassen herstellen we connectie met onze ware ik en met ons grotere en diepere doel in onszelf, we leren onszelf opnieuw kennen.

Ben je bereid om diep in jezelf te kijken, present te blijven en verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen? Verlang je naar een zacht juicy lichaam, vrij van spanning, blokkades en opgeslagen trauma? Een lichaam waar je levensenergie-seksuele energie vrij in mag stromen en waar je daadwerkelijk contact mee hebt. Dat je mag ervaren hoe je lichaam in een veilige setting en met het diepste respect, langzaam en liefdevol open bloeit tot zijn volledige potentie, dan kijk ik er naar uit je persoonlijk je mogen ontmoeten.

 • Leven vanuit je kern

 • Verbinding maken met wat er in je leeft

 • Spanning, emoties en trauma’s loslaten

 • Balans in je lichaam en geest brengen

 • Je lichaam weer voelen

 • Liefde voor jezelf vergroten

 • Je grenzen herkennen

 • Je levensenergie laten stromen

 • ''Mijn lieve kleine innerlijke meisje, ja je mag er zijn. Ik hoor je ik zie je en deze keer blijf ik om te luisteren. Hoeveel bescherming heb je nodig ? wanneer voel jij je veilig genoeg om naar buiten te komen. Kan ik het aan ?? Ja ik durf het liefdevol uitnodigend en voorzichtig laat ik je naar buiten gaan. Mijn lijf schreeuwt en schiet in de weerstand ! een hand warm.. liefdevol.. zacht.. helpend om het toe te laten ik hoef het niet alleen te doen. En dan ontstaat er ruimte, ruimte om te voelen dat ik ok ben, als ik huil als ik vecht als ik toesta om vrouw te zijn om zacht te zijn om mij te zijn. Zuiver liefdevol en helend was de sessie die ik van jouw, heb mogen ontvangen! Dankjewel Marco voor je warmte veilige bedding en steun naar de vrouwelijkheid in mijzelf.''

  Nynke
 • "Bij Marco voelde ik me als vrouw in vertrouwde handen. Hij creëert een veilige omgeving, voelt zuiver en is precies daar waar hij nodig is. Zowel in woorden als fysiek navigeerde hij me dieper in mezelf. Hij werkt afgestemd en vanuit liefde. De sessie heeft me een heel mooi inzicht opgeleverd. Ik kon voor het eerst echt de pijn voelen van een emotioneel niet beschikbare vader. Dat deel is nu gezien en nu kan de heling beginnen. Dankjewel Marco."

  Mirjam
 • "Ik ontmoette Marco op een de-armouring retraite (met Susanne Roursgaard) in Denemarken. Omdat ik een beginneling in dat wereldje ben, kwam ik al snel in contact met Marco omdat ik me veilig en ontspannen om hem heen voelde. Ik was onder de indruk van hoe attent en toegewijd hij is terwijl hij de sacred space houd en het intense proces respecteert dat de-armouring kan brengen. Marco begrijpt ook het belang van het delen van zijn eigen kwetsbaarheden met eerlijkheid, omdat het me de kracht gaf om ook transparanter te zijn ten opzichte van mijzelf. Bedankt voor het opstarten van deze journey!"

  Louise
 • ''My session with Marco were in a moment of my life when my body was blocked and closed in a strong hard shell. Was easy not to feel but the shell around my heart was stopping me to breath, feel, be. In my session with Marco i have worked on my heart Armour and he hold the most safe, loving space, full of presence so i can drop in. It was such a powerful session where i felt safe to express many words and emotions that were trapped inside of me. I am very thankful to Marco for allowing and holding me into a space where i could be total and find the inner resolution and peace. After the session i felt very grounded and awake. Love&Gratitude''

  34506037_10213796102990970_2519845028956733440_n
  lia
 • "Totaal onbekend was ik met DE-ARMOURING tot ik op de site van Marco terecht kwam. Ik voelde metéén dat dit voor mij bestemd was, ik had geen enkele twijfel, maar wel vond ik het spannend .Bij Marco voelde ik mij meteen vertrouwd en veilig .Hij geeft rust, vertrouwen, aandacht en respect .Eindelijk kan ik mij openstellen voor mijn kwetsbare ik, de verstopte emoties en andere blokkades. Wat een sessie bij mij teweeg brengt vind ik overweldigend zoveel gevoel, pijn en emotie. Na een sessie voel ik mij vrij, licht, gesterkt en nieuwsgierig naar wat er meer op mijn pad gaat komen, ik kan het aan! Uitkijkend naar de volgende sessie, om los te kunnen laten en mijzelf weer te kunnen voelen en ontdekken.
  Bedankt Marco, voor je vertrouwen en dat je op mijn pad bent gekomen!"

  Lisetta

Boek een sessie, plan een kennismakingsgesprek of stel je vraag.
Contact & prijzen
Coaching sessie 1.5 uur : € 100
De-armouring sessie 2 uur : € 140
De-armouring traject 3 sessies : € 370

info@senseyourbody.nl