DE-ARMOURING

Een diepgaande transformatie

Tijdens het De-armouren werken we met het pijnlichaam. Het pijnlichaam is verspreid over het hele fysieke lichaam en bevat alle pijn en trauma die we sinds onze geboorte hebben opgebouwd. Het de-armouren transformeert het pijnlichaam en laat het genezen. Ik breng de pijn aan het licht en hou hem vast en nodig je uit ernaar toe te ademen en te bewegen totdat de energie oplost en verdwijnt, waarna je lichaam ontspant en integreert. Ik maak gebruik van ademwerk, beweging en geluid. Deze drie vormen samen een krachtige formule om je lichaam te ontdoen van oude en nieuwe pijnen.

De-armouring werkt niet alleen op het fysieke niveau, maar ook op mentaal, emotioneel, energetisch, en spiritueel vlak. Aan de grondslag ligt dat ons lichaam armour (schild of pantser) opslaat in spieren, huidweefsel en organen met als gevolg fysieke verkramping en existentiële pijn, op emotioneel niveau kunnen er vele releases voorkomen tijdens een De-armouring.

Ons armour kan ontstaan door trauma’s, stress, negatieve gedachten die ons afscheiden van onze volle potentie, blokkades in ons energie lichaam maken ons moe lusteloos en niet verbonden.We vormen emotioneel armour waardoor ons hart op slot gaat en we niet in staat zijn om een verbinding aan te gaan. Wanneer we de-armouring toepassen herstellen we connectie met onze ware ik en met ons grotere en diepere doel in onszelf, we leren onszelf opnieuw kennen.

  • Leven vanuit je kern

  • Verbinding maken met wat er in je leeft

  • Spanning, emoties en trauma’s loslaten

  • Balans in je lichaam en geest brengen

  • Je lichaam weer voelen

  • Liefde voor jezelf vergroten

  • Je grenzen herkennen

  • Je levensenergie laten stromen

sessions

Hoe ziet een sessie er uit ? Door middel van energiewerk massage het strekken van bepaalde spieren en het gebruik van drukpunten lossen we samen het pantser langzaam op laten we het smelten en gaan we samen te werk om je hele lichaam vrij te maken. De eerste sessie duurt ongeveer 2,5 a 3 uur waarin we eerst onder het genot van een kopje thee een intake gesprek hebben waarin we jou wensen en grenzen zullen bespreken hierna zal de sessie beginnen.

Opeenvolgende sessies zullen 2 uur duren.