Een belangrijk deel van ons leven is
intimiteit en aangeraakt worden.

Ik begeleid jou bij het herontdekken van je ontspannen, levendige, krachtige en natuurlijke sensualiteit.

Het is soms niet makkelijk om je weg je vinden in een cultuur waar zoveel verwarring is over sensualiteit, aanraking, grenzen stellen en schaamte. Er wordt ons niet op de juiste manier geleerd hoe we onze verlangens naar onze partner of naar buiten kunnen communiceren zonder verwarring of teleurstelling te creëren.

Deze fundimentele manier van communicatie helpt jou bij het uitdrukken van jouw vrijheid, grenzen, seksualiteit en verlangens in relaties met anderen en jezelf. Het was voor mij persoonlijk een pad van openheid en ontspanning, van opnieuw leren genieten van mijn lichaam en mijn angsten te onderzien. Ik had zoveel muren en verdedigings mechanismen op gebouwd uit angst, schaamte en mislukkingen dat ik het langzaam had geaccepteerd dat ik zonder intimiteit ook wel leven kon.

Een fundimenteel deel van ons leven is intimiteit en aangeraakt worden.

Hoe fout ik dat had realiseerde ik pas bij een consent workshop, waar ik kon voelen hoe belangrijk aangeraakt worden is.
En intimiteit, verbondenheid, geliefd voelen alles wat ik weggestopt had kwam naar de oppervlakte. Hoe mijn zenuwstelsel ontspande bij aanraking en hoe erg ik intimiteit had gemist ! het is zo’n belangrijk deel om lekker in je vel te zitten en goed te functioneren, het voelt fijn om gewild te zijn het maakt iets in ons los en het leven lijkt ineens zoveel beter dan gisteren.

Ja dit gaat over sensualiteit en seksualiteit maar ook over zoveel meer, en wat is er mis met je eigen sensueel plezier. Dit gaat over stappen nemen naar jou grenzen stellen nee leren zeggen en groeien naar betere relaties en intimiteit met jezelf.

  • maak authentieke verzoeken

  • hoe communiceer ik mijn verlangens

  • wat zijn mijn grenzen

  • hoe krijg ik wat ik nodig heb

  • wat zijn mijn schaduwkanten

  • maak contact met je eigen sensuele bron