HEALING shibari

Healing shibari stelt lichaam en geest instaat om zich over te geven aan de kern essentie van jezelf zijn van binnenin naar buiten. Wees vanaf deze plek, los van het ego, getuige van je patronen en beperkende overtuigingen over jezelf, en claim het eigendom en de leiding over jezelf terug als een compleet vrij persoon.

Healing shibari of wat je ook wel zou kunnen zeggen is therapeutisch touw. Een manier van werken die eigenlijk ontstaan is bij toeval. Voor een aantal jaar heb ik gewerkt als spaceholder bij verschillende bodywork en trauma gerelateerde opleidingen en trainingen. veel voorkomende onderwerpen bij mensen waren gerelateerd aan overgave, vertrouwen, power of kracht, grenzen(overschrijden) en de bijkomende problemen of trauma’s die daar uit voort kwamen.

Mijn persoonlijke interesse in shibari en mijn werk als spaceholder en bodyworker kwamen hier samen in een sessie en het resultaat was verbazend, als een directe lijn naar de kern van o.a. angst, schaamte, loslaten, polariteiten (zelf)veroordeling.

Het verbinden van ons bewustzijn met het onderbewuste, geest en lichaam samenbrengend in een staat van zijn waar we een diepere laag intelligentie over ons zelf kunnen vinden. Dat is de essentie van healing shibari sessies, de kern van ons bestaan als persoon voorbij de dualiteit.

Met mijn unieke vaardigheden creëer ik een mogelijkheid waarin transformatie en belichaming mag plaatsvinden door gebruik van consent, touw, energiewerk en overgave aan jezelf.

Ik werk intuïtief als getuige en houdt een onvoorwaardelijke ruimte vast terwijl ik je door de sessie leidt. Sommigen omschrijven het als meditatief, emotioneel, ontspannend, confronterend, opwindend, gedragen voelen of gezien.

 

Aansprakelijkheidsovereenkomst

Om een veiligere sessie te hebben, begrijp ik dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is om dit te doen.

Voor de sessie
geef ik mijn grenzen, emotionele en fysieke behoeften en relevante traumatische ervaringen met betrekking tot macht, controle en seksualiteit aan. En leg uit hoe goed ik kan communiceren tijdens een sessie.

tijdens de sessie
houd ik mijn emotionele en fysieke welzijn in de gaten en geef aan of er verandering nodig is verbaal of met afgesproken signalen.

Na een sessie
Als je je na de sessie realiseert dat je een ongewenste ervaring hebt gehad of niet kon communiceren tijdens de sessie, geef deze feedback dan zo snel mogelijk aan marco door. Hij is ten alle tijden beschikbaar voor (emotionele) ondersteuning.

Tot slot, wees je ervan bewust dat bondage, energiewerk gevaarlijke activiteiten kunnen zijn. Zowel fysiek als emotioneel. En zelfs als Marco een professional is met ervaring, is de klant uiteindelijk verantwoordelijk voor zijn ervaring.

Bedenk alsjeblieft goed waarom je een sessie bij mij boekt. Therapeutische uitwisseling is voor mij essentieel. Omdat je mij betaalt, ligt de focus 100% op jou en je behoeften.

Als ik eenmaal een therapeutische relatie met iemand heb opgebouwd, zal ik niet privé met dezelfde persoon om gaan.