bodywork & de-armouring

De-armouring was voor mij de weg terug naar mijzelf.
Nog nooit eerder had ik iets ervaren wat direct zoveel resultaat had gegeven. Emoties, oude trauma’s, het onvermogen om te ontvangen, al mijn blokkades kwamen los, ik mocht mijzelf zijn.

Dearmouring werkt niet alleen op ons lichaam maar ook op mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak. Aan het begin hier van ligt dat we armour opbouwen door ons leven heen.
Armour dat we opslaan in ons lichaam met als gevolg dat hierdoor blokkades ontstaan.

In een dearmouring sessie neem ik je in een sacred space mee op reis naar binnen. In deze space is werklijk alles welkom, verdriet, woede, angst, verlangen, kortom alles wat kan zou kunnen voorkomen mag worden gezien.

Je lichaam is een geheugen dat oude trauma’s vasthoudt in het weefsel. Grote trauma’s uit je kindertijd, maar ook subtiele kleine dingen uit het dagelijks leven zoals stress, burn-out, (oude)emoties, grens overschrijdend gedrag. Het lichaam heeft de neiging om deze spanningen vast te houden als een verkramping. De vrije stroom van energie die door het lichaam stroomt raakt dan geblokkeerd. Dit belemmert ons om vol in het leven te genieten en in onze kracht te staan.

Mijn dearmouring sessies maken gebruik van ademwerk, beweging en geluid. Deze vormen samen een prachtige manier om je te helpen te transformeren van het gene waar je maar mee blijft worstelen.

Ons emotionele niveau is verbonden aan ons pijnlichaam. Hierin bewaren we alle emotionele trauma’s, stress of burnouts die we in ons leven hebben ervaren. Op emotioneel niveau kunnen er vele releases voorkomen tijdens of na een dearmouring.

Ons energielichaam staat in verband met onze levenskracht energie of kundalini energie. Een dearmouring zorgt ervoor dat je levensenergie weer of beter gaat stromen. Hierdoor verbeter je de relatie tot jezelf en jouw seksualiteit en vergroot je jouw eigen orgastisch potentieel.

Ik veroorzaak tijdens een dearmouring sessie geen pijn , maar plaats gewoon mijn hand op een plek waar het al zeer doet. Dat is een groot verschil. Ik begeleid je door die pijn heen om er vervolgens van verlost te kunnen zijn. Als er iets is in je leven waarvan het je maar niet lukt om te veranderen dan kan dearmouring een hele geweldige manier zijn om je datgene te transformeren.

Nice to
meet you.

Ik kijk er naar uit om samen jou leven te veranderen.