Over Sense your body

Intenties

Sinds ik mijn reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling ben begonnen is mijn leven alleen maar mooier en dieper geworden, nieuwschierig naar volluit leven blijf ik mezelf ontwikkelenen onderwijzen in verschillende onderwerpen en opleidingen op het gebied van consioussnes, bodywork, somatic consent, coaching, tantra en emotinal release counseling.

Ik hou er van om onbekende gebieden te ontdekken nieuwe connecties te maken en een beetje liefde met de wereld te delen want dat kunnen we allemaal wel wat meer gebruiken.

Ik Ben al een aantal jaren vaste assistent spaceholder en regelneef bij verschillende traningen o.a. van The gaia method ontwikkeld door Sussane Roursgaard En Dearmouring Arts ontwikkeld door De’an matuka en Sanna Sanita en werk ook regelmatig samen met sanna tijdens haar persoonlijke retreats en trainingen wat een weelde aan kennis en ervaring met zich mee heeft gebracht.

Ik ben gepassioneerd om mijn kennis en mijn werk met iedereen op een manier te delen met als doel transformatie en personlijke groei voor individuelen koppels en groepen.

Accolades

De-armouring trainers training level 1 / 2 / 3 / 4   By Sanna Sannita en De’an Matuka. 

De-armouring  training DEBST Method  Full body & Sexual healing by Susanne Rousgaard

Wheel of Consent training by Betty Martin

Consentlab Facillitator & somatic consent pratictioner by Matthias Schwentech

Somatic consent practitioner

Multiple years of experience in spaceholding and functioning as a liasion for retreats and workshops