over mij
Over mij
The driving force behind Sense your body is Marco. Curious about everything and with an open heart he walks through life. Born and raised in Friesland the netherlands, sober, but looking beyond the horizon. Clogs with a touch of spirituality you could say, inspired by nature, books, yoga, spirituality, bodywork and heart to heart connections. Has mastered this wonderful way of working through multiple courses and educations continuously studying every year further and deeper into this wonderful method.

Trainingen en cursussen:

 • De-armouring trainers training level 1 / 2 / 3 by Susanne Rousgaard, Sanna Sannita en De’An Matuka. 
 • De-armouring  training DEBST Method – Susanne Rousgaard
 • Tantric/shamanic De-armouring level 1 by FR facilitator
 • Wheel of Consent training

testimonials freedom through expression

 • ''Mijn lieve kleine innerlijke meisje, ja je mag er zijn. Ik hoor je ik zie je en deze keer blijf ik om te luisteren. Hoeveel bescherming heb je nodig ? wanneer voel jij je veilig genoeg om naar buiten te komen. Kan ik het aan ?? Ja ik durf het liefdevol uitnodigend en voorzichtig laat ik je naar buiten gaan. Mijn lijf schreeuwt en schiet in de weerstand ! een hand warm.. liefdevol.. zacht.. helpend om het toe te laten ik hoef het niet alleen te doen. En dan ontstaat er ruimte, ruimte om te voelen dat ik ok ben, als ik huil als ik vecht als ik toesta om vrouw te zijn om zacht te zijn om mij te zijn. Zuiver liefdevol en helend was de sessie die ik van jouw, heb mogen ontvangen! Dankjewel Marco voor je warmte veilige bedding en steun naar de vrouwelijkheid in mijzelf.''

  Nynke
 • "Bij Marco voelde ik me als vrouw in vertrouwde handen. Hij creëert een veilige omgeving, voelt zuiver en is precies daar waar hij nodig is. Zowel in woorden als fysiek navigeerde hij me dieper in mezelf. Hij werkt afgestemd en vanuit liefde. De sessie heeft me een heel mooi inzicht opgeleverd. Ik kon voor het eerst echt de pijn voelen van een emotioneel niet beschikbare vader. Dat deel is nu gezien en nu kan de heling beginnen. Dankjewel Marco."

  Mirjam
 • "Ik ontmoette Marco op een de-armouring retraite (met Susanne Roursgaard) in Denemarken. Omdat ik een beginneling in dat wereldje ben, kwam ik al snel in contact met Marco omdat ik me veilig en ontspannen om hem heen voelde. Ik was onder de indruk van hoe attent en toegewijd hij is terwijl hij de sacred space houd en het intense proces respecteert dat de-armouring kan brengen. Marco begrijpt ook het belang van het delen van zijn eigen kwetsbaarheden met eerlijkheid, omdat het me de kracht gaf om ook transparanter te zijn ten opzichte van mijzelf. Bedankt voor het opstarten van deze journey!"

  Louise
 • ''My session with Marco were in a moment of my life when my body was blocked and closed in a strong hard shell. Was easy not to feel but the shell around my heart was stopping me to breath, feel, be. In my session with Marco i have worked on my heart Armour and he hold the most safe, loving space, full of presence so i can drop in. It was such a powerful session where i felt safe to express many words and emotions that were trapped inside of me. I am very thankful to Marco for allowing and holding me into a space where i could be total and find the inner resolution and peace. After the session i felt very grounded and awake. Love&Gratitude''

  34506037_10213796102990970_2519845028956733440_n
  lia
 • "Totaal onbekend was ik met DE-ARMOURING tot ik op de site van Marco terecht kwam. Ik voelde metéén dat dit voor mij bestemd was, ik had geen enkele twijfel, maar wel vond ik het spannend .Bij Marco voelde ik mij meteen vertrouwd en veilig .Hij geeft rust, vertrouwen, aandacht en respect .Eindelijk kan ik mij openstellen voor mijn kwetsbare ik, de verstopte emoties en andere blokkades. Wat een sessie bij mij teweeg brengt vind ik overweldigend zoveel gevoel, pijn en emotie. Na een sessie voel ik mij vrij, licht, gesterkt en nieuwsgierig naar wat er meer op mijn pad gaat komen, ik kan het aan! Uitkijkend naar de volgende sessie, om los te kunnen laten en mijzelf weer te kunnen voelen en ontdekken.
  Bedankt Marco, voor je vertrouwen en dat je op mijn pad bent gekomen!"

  Lisetta

Boek een sessie, plan een kennismakingsgesprek of stel je vraag.
Contact & prijzen
Coaching sessie 1.5 uur : € 100
De-armouring sessie 2 uur : € 140
De-armouring traject 3 sessies : € 370

info@senseyourbody.nl