Hoe werkt een sessie freedom through expression

De-armouring
De eerste sessie duurt ongeveer 2,5 a 3 uur waarin we eerst onder het genot van een kopje thee een gesprek hebben waarin we beginnen met het creëren van een veilige container en het maken van een framework voor consensuele aanraking in de sessie. We delen en stemmen in met de besproken intenties, grenzen, wat er aangeraakt kan worden, en wat het belangrijkste thema voor de sessie zal zijn. Elke sessie is anders en uniek volgens wat de klant het meest dient. Opeenvolgende sessies zullen 2 uur duren.
Om je wat meer informatie en idee te geven hoe een sessie er uit kan zien zal ik een voorbeeld geven. De sessie begint vaak met afstemmen en ontspannen in elkaars aanwezigheid. Ademen en alle verwachtingen loslaten en de grenzen nog herinneren. Met een diepe ontspannen aanwezigheid ga ik dieper en dieper in je lichaam, spieren en botten. Delen die aangeraakt kunnen worden zijn je nek, hart, rug, benen, bekken, kaken of een combinatie van verschillende lichaamsdelen. Langzame, bewuste aanraking met veel ademhaling kan je helpen stress, spanning en trauma's los te laten. Ik zal geleidelijk beginnen met het openstellen van de geblokkeerde energiekanalen (de-armouring genoemd) om je terug te brengen naar een natuurlijke staat van ontspanning, plezier en geluk. Ik luister, lees je lichaamstaal en check met je hoe je de aanraking ervaart. De taak van de cliënt is om te ademen en zich over te geven aan de aanrakingen en altijd te controleren of het lichaam het fijn vindt. Ik combineer de sessie met stevige aanraking die je comfortzone een beetje kunnen oprekken, maar nooit buiten het raam van tolerantie van de cliënt. Ik combineer het met zachte en voedende accenten.
Al mijn sessies zijn gebaseerd op de Wheel of consent door dokter Betty Martin, zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van intimiteitscoaching en bodywork. Hierdoor word er een veilige ruimte gecreëerd waarin jij helemaal jezelf mag zijn.
In een coaching sessie kunnen verschillende methoden gebruikt worden zoals, lichaamsgerichte oefeningen, praat therapie, en oefeningen die je langzaam weer in contact brengen met je jezelf en je helpen om je grenzen te herkennen.

testimonials freedom through expression

 • ''Mijn lieve kleine innerlijke meisje, ja je mag er zijn. Ik hoor je ik zie je en deze keer blijf ik om te luisteren. Hoeveel bescherming heb je nodig ? wanneer voel jij je veilig genoeg om naar buiten te komen. Kan ik het aan ?? Ja ik durf het liefdevol uitnodigend en voorzichtig laat ik je naar buiten gaan. Mijn lijf schreeuwt en schiet in de weerstand ! een hand warm.. liefdevol.. zacht.. helpend om het toe te laten ik hoef het niet alleen te doen. En dan ontstaat er ruimte, ruimte om te voelen dat ik ok ben, als ik huil als ik vecht als ik toesta om vrouw te zijn om zacht te zijn om mij te zijn. Zuiver liefdevol en helend was de sessie die ik van jouw, heb mogen ontvangen! Dankjewel Marco voor je warmte veilige bedding en steun naar de vrouwelijkheid in mijzelf.''

  Nynke
 • "Bij Marco voelde ik me als vrouw in vertrouwde handen. Hij creëert een veilige omgeving, voelt zuiver en is precies daar waar hij nodig is. Zowel in woorden als fysiek navigeerde hij me dieper in mezelf. Hij werkt afgestemd en vanuit liefde. De sessie heeft me een heel mooi inzicht opgeleverd. Ik kon voor het eerst echt de pijn voelen van een emotioneel niet beschikbare vader. Dat deel is nu gezien en nu kan de heling beginnen. Dankjewel Marco."

  Mirjam
 • "Ik ontmoette Marco op een de-armouring retraite (met Susanne Roursgaard) in Denemarken. Omdat ik een beginneling in dat wereldje ben, kwam ik al snel in contact met Marco omdat ik me veilig en ontspannen om hem heen voelde. Ik was onder de indruk van hoe attent en toegewijd hij is terwijl hij de sacred space houd en het intense proces respecteert dat de-armouring kan brengen. Marco begrijpt ook het belang van het delen van zijn eigen kwetsbaarheden met eerlijkheid, omdat het me de kracht gaf om ook transparanter te zijn ten opzichte van mijzelf. Bedankt voor het opstarten van deze journey!"

  Louise
 • ''My session with Marco were in a moment of my life when my body was blocked and closed in a strong hard shell. Was easy not to feel but the shell around my heart was stopping me to breath, feel, be. In my session with Marco i have worked on my heart Armour and he hold the most safe, loving space, full of presence so i can drop in. It was such a powerful session where i felt safe to express many words and emotions that were trapped inside of me. I am very thankful to Marco for allowing and holding me into a space where i could be total and find the inner resolution and peace. After the session i felt very grounded and awake. Love&Gratitude''

  34506037_10213796102990970_2519845028956733440_n
  lia
 • "Totaal onbekend was ik met DE-ARMOURING tot ik op de site van Marco terecht kwam. Ik voelde metéén dat dit voor mij bestemd was, ik had geen enkele twijfel, maar wel vond ik het spannend .Bij Marco voelde ik mij meteen vertrouwd en veilig .Hij geeft rust, vertrouwen, aandacht en respect .Eindelijk kan ik mij openstellen voor mijn kwetsbare ik, de verstopte emoties en andere blokkades. Wat een sessie bij mij teweeg brengt vind ik overweldigend zoveel gevoel, pijn en emotie. Na een sessie voel ik mij vrij, licht, gesterkt en nieuwsgierig naar wat er meer op mijn pad gaat komen, ik kan het aan! Uitkijkend naar de volgende sessie, om los te kunnen laten en mijzelf weer te kunnen voelen en ontdekken.
  Bedankt Marco, voor je vertrouwen en dat je op mijn pad bent gekomen!"

  Lisetta

Boek een sessie, plan een kennismakingsgesprek of stel je vraag.
Contact & prijzen
coaching sessie 1.5 uur : € 100
De-armouring sessie 2 uur : € 140
De-armouring traject 3 sessies : € 370

info@senseyourbody.nl